Saker som gör Zombie pipglad

Kolla vad fint jag fick på posten igår förresten! Jag vann en utlottning hos Paret Hårdrock! Awesomenice såhär i vintertider när huden behöver lite extra uppmärksamhet :) Tusen tack ♥

I övrigt blev jag sådär alldeles galet pipglad när jag gick på stan förut. Det finns en jacka på H&M som jag har dreglat över forever, men den kostar 999:- och det är ju liiiite i överkant för något man har på sig kanske två-tre gånger om året. MEN! Idag hittade jag den nedsatt till 200:-! Köpte den dirrmode, den passade till och med! Det fanns bara en storlek 36 kvar så jag var övertygad om att brösten skulle trilskas och vägra få plats, men det gick faktiskt. Squeee! Så sjukt bra ^^ Får se ifall jag har den till Jul eller Nyår :3

Annars blev det mest en massa bokeh fotograferat. Jag gillar bokeh, och det är ju sjukt enkelt med makrogluggen ;) Får se ifall jag lägger upp något sedan :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: