Kategorier
2011-12

Överger snart Sverige i nästan en vecka

Lagom död just nu. Kom just ur duschen så försöker låta bli att tänka på hur frusen jag är. Skall ändå klä på mig alldeles strax.

Så, idag är det alltså måndag-men-tisdag? Jag blir så sned i hjärnan av alla dessa röda dagar. Samma vid påsk! Bara irriterande med korta veckor och random lediga dagar mitt i allt, ugh. Klart att det är trevligt att vara ledigt, men ja. Det stör mig i mitt workflow och blir mitt workflow stört så störs mitt kontrollbehov av det också.

Ja, som sagt var. Idag efter jobb reser jag till Aalborg. Förhoppningsvis har jag åtgång till 3:s danska nät när jag är där, och då kommer jag att försöka mobilblogga lite, men annars får jag se om jag kommer åt en dator jag kan skriva på eller ej. Jag inbillar mig att det är fel tecken på dem, men det märker vi. I så fall får ni väl stå ut med lite æ och ø och så vidare.

Känner att jag hoppar på alla tåg lite för sent här. Jag kom inte in på Facebook förrän tre år efter alla andra; jag kom inte igång med Twitter förrän typ två år efter alla andra och samma gäller för instagr.am. Haha :D Jag är så dålig :D Bloggen har jag dock haft sedan 2007 och det var väl däromkring den stora bloggboomen var? (som bekant bloggade jag på annan adress tidigare men har flyttat över hela arkivet hit)

Nej, nu skall jag klä på mig innan jag börjar frysa på allvar. Jag uppdaterar säkert bloggen eller twitter ikväll när jag sitter på Kastrup och blänger. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *