Kategorier
2011-12

Nostalgitrippar musik och myser på soffan

Jag är fan skitnöjd med min nya design! Kikar in lite då och då och sådär myser över hur fint jag tycker att det blev ^^ Förhoppningsvis tycker ni ju också att det är fint, när ni ändå kommer hit och läser lite mellan varven :)

Har lagt till lite nya saker i den högra menyn också, så ta gärna en snabb överblick på det så ser ni nog snabbt vad jag menar.

Lyssnar på gamla Manson-skivor (Portrait of an American Family samt Smells Like Children) och känner att det här är en djäkligt bra dag! Har kikat på ett antal Project Runway-avsnitt men nu skall jag ge en film från 1974 en chans att underhålla mig; Bad Ronald. Jag har läst boken en eller två gånger, men visste inte om att den fanns som film förrän jag helt random snubblade över den. Jag TROR att jag upptäckte detta när jag läste Rue Morgue, men jag är osäker. I alla fall, skall bli intressant att se hur den är som film. Jag kan väl med handen på hjärtat erkänna att jag inte har jättehöga förväntningar på den ;) Boken är ju lite lagom lökig, liksom.

Rue Morgue är för övrigt en tidning jag kan rekommendera. Den är snordyr i butik (typ 170:- för ett nummer) men den är HELT KLART värd en prenumeration för er som är intresserade av skräck i alla dess former (film, serier, tv, böcker, musik, spel). Är ni IRL:are så hojta till så får ni låna random nummer och kika i, jag har typ en sisådär 30 nummer liggande här hemma :)

Nåväl. Tillbaka till soffan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *