Kategorier
2011-12

Jag kan dock glatt berätta att jag INTE var naken när bilden togs!

Skånsk vinter. Skitkul, eller hur?

Har huvudvärk och är på allmänt ruttet humör. Men jag tvättar kläder jag inte har använt på länge och det känns bra, för det är snygga kläder som gör mig glad. Jag bakar även muffins som skall tas med till Danmark, jag hoppas att de är goda även två dagar efter att de bakats. Har ju inte tid imorgon eftersom jag sticker till Kastrup typ dirrmode efter jobb. Skulle väl egentligen kunna gå hemom en timme, men sitter nog hellre på Kastrup utan stress och läser än går hem och degar bara för att vänta på att tiden går.

Insåg för övrigt att att handvispa smeten till muffins/kladdkaka gjorde djävligt stor skillnad! Smeten var mycket mer samarbetsvillig när den skulle upp i formarna. Får provsmaka sedan och se ifall det är lika uppskattat när man vet hur de blev bakade också, haha. Finns ju en risk att de blev blaj som sjutton för att jag handvispade :P

Men ja. Jag är stel som satan i nacken, skallen bankar på för fullt och jag är lite allmänt uppstressad över att jag skall flyga imorgon (jag HATAR att resa, så mycket som kan gå snett! reseplanering är sjukt kontraproduktivt för mitt kontrollbehov) så jag kommer nog att överge datorn för kvällen och göra tidig afton så fort min tvätt är färdig. Skall plocka lite på det sista i sovrummet, packa samt se på Project Runway istället.

Bilden ovan är för övrigt ett bevis på hur lätt det är för nattrökande grannar att råka se mig naken när jag går upp på toa på natten. Detta är alltså utsikten från dörröppningen in till sovrummet :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *