Hade det varit en popularitetstävling hade jag förlorat för länge sedan

Alla tjatar om att de förlorar strumpor när de tvättar. Jag önskar att mitt problem vore så enkelt, strumpor är ju billigt! Själv har jag problem av ett annat slag: mina byxor går upp i rök med jämna mellanrum. Just nu försöker jag lista ut var i helvete mina skinnbyxor har hamnat. Jag har gått igenom hela havet av kläder på sovrumsgolvet (jaja, sluta tjata, jag städar ju nu) men de finns ingenstans att finna!

Jag har ju inget emot att gå runt i kjol, men ibland är det trevligt att ha byxor också. Jag får sy fast små sändare i dem, sådana där man visslar efter, så får jag försöka hitta byxor genom att vissla. Kan ju fungera! …bortsett från att jag inte kan vissla.

Jag får nog helt enkelt finna mig i tanken att bara ha kjol på mig i fortsättningen. Hepp.

Har ätit lite ost och julskinka idag också. Just nu är jag mätt och belåten, och skall strax återgå till städläge. Ville bara ta lite paus så att inte det roliga tar slut alldeles för fort! …eh.
Men det blir bra när jag är klar! Skall bara lista ut vad i helsike jag skall göra med mina kläder. Min klädbyrå har gått sönder så det är just nu sjukligt lite plats för mig att förvara kläder på, eftersom två eller tre av lådorna har fallit isär. Riktigt snygg byrå, men hållbarheten lämnar ju en del att önska. IKEA-skit. Missnöje! Den var jättedyr, på köpet.

Kolla förresten vad populär jag var när jag vaknade i morse!
Det var bara ett av mailen som var spam också, det ni! :)

Aja. Skall fortsätta städa nu, samt packa. Tvättid ikväll klockan 18, så jag skall nog se till att ta mig en promenad innan dess. Klockan är ju bara baaaarnet!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: