En alldeles lagom mysig fredagskväll i Lilla Edet

Sitter hemma hos mamma och myser med magen full av smörgåstårta. Mamma, Zzucken och Nille (mammas pojkvän) sitter i matsalen fem meter ifrån mig och spelar kort (väldigt högljutt) och jag har mammas laptop att roa mig med eftersom kortspel inte alls är min kopp té.

Har i ren desperation kollat igenom typ tio butiker (känns det som ialla fall…) efter en klänning till nyår, men antingen har jag väl helt efterbliven smak vad gäller kläder eller så är utbudet verkligen precis så tråkigt som jag uppfattar det. Feh. Skall dock kolla inom de två arabiska butikerna som ligger vid GA Torg i Helsingborg, för de brukar ha både snygga och prisvärda kläder! Å andra sidan har jag ju typ sjuhundra klänningar i garderoben, så ja… Kanske kan klara mig på vad jag har också. Men hur kul är det? ;)

Lyssnar på David Bowie, försöker jaga bort en begynnande huvudvärk och plirar lite mot den lilla högen med julklappar som ligger i hörnan här. Det blir mysigt med lite jul imorgon ^^ Jag hoppas att mamma och Nille gillar sina presenter :)

Får se vad som hittas på imorgon. Kanske man kan lura med mamma på en promenad? Annars ställer säkert Zzucken upp. Tog inte med mig kameran, men det är ändå ingen snö här och den grådaskiga novemberslemmiga naturen här (jag vet att det är december – naturen verkar dock förvirrat okunnig i frågan) är inte sådär jätteupphetsande att ta kort på.

Så är det med det.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: