Vem hade trott att att ligga på rygg med knäna över ansiktet skulle ge träningsvärk? …oh, wait

Foto: Richard Scholtz
Kappa: http://tegelstenclothes.com/

Jag tror banne mig att jag just fick sova natten igenom! Galet! Är sjukt trött ändå, haha :D

Minns inte drömmarna klokt nog men jag drömde om kollegor igen, och en konstig typ rollspelsvärld. Jag var en sjöjungfru med ben och kunde utan problem röra mig även på land. Och min mommo var där, och jag flydde och försökte gömma mig för ondingarna som ville spränga mig med dynamit.

Såhär såg jag ut igår:
Nä, det ser inte rosa ut. Jo, det ser jätterött ut. Nä, det ÄR rosa. Hade det varit denna färg så hade det ju blivit färgen det skulle :P Jag tror att Jessica satte huvudet på spiken när hon sade att det är ”magenta”. Ja, det är nog en ganska bra beskrivning av läget. Chockrosa/magenta. Inte rött. Skall se ifall det syns bättre på bild idag, kanske.

Har fortfarande inte bestämt mig för huruvida jag vill ha den här färgen eller ej :D Skall annars se ifall mitt hår är friskt nog för omfärgning i helgen, så återgår jag till det gamla. Borde ju bli en djävla färg på det när man har rosa i grunden, haha. Springer mest runt och känner mig som en seriefigur nu ju, can’t decide if good or bad!

Anyhoo. Kroppen värker idag. Tydligen gillar den inte alla skumma ställningar jag tvingade i den i igår, haha. Får se hur det känns på jobb, kan ju inte sitta där och klaga heller.

Men ja. Kläder smink jobb. Hejdå.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: