Snart på väg hem – förhoppningsvis

Sitter hemma hos mamma och chillar. Bokade just buss för hemresan, den buss jag först tänkt ta var fullbokad men lyckligtvis gick nästa buss en halvtimme senare. Hu, hatar att resa. Kommer att vara dödsnervös fram tills jag sitter på bussen, oroar mig att jag inte kommer att komma med av diverse anledningar. Jag har fem kassar och inga pengar (eller jo, jag har typ trettio spänn i mynt) så jag kommer ingenvart ifall jag inte får komma med min buss. Sedan får man sitta på bussen i tre timmar och trängas, woo.

Gick och lade mig riktigt tidigt igår faktiskt, redan vid nio. Låg och läste i 1-1,5 timme innan jag däckade, har mer eller mindre sovit hela natten igenom bortsett ett par korta toapauser. Tror att jag har lyckats komma ikapp liiite på sömnfronten, förhoppningsvis får jag sova klokt i natt…

Jag drömde en djävla massa konstiga saker. Av det jag minns så var det ett stort lajv någonstans vid gotlandskusten. Folk var hemska och jag vet inte varför, men jag sprang runt på fruktansvärt hala stenar vid havsbrynet och försökte sedan ta mig upp till strandpromenaden, men jag började blöda som fan ur näsan och svimmade. När jag vaknade till så hade jag blod i hela ansiktet och bad folk att hjälpa mig, men alla ignorerade mig trots att jag blödde och var panikslagen.

Under ett annat skede av drömmen fick jag trösta en kollega som var ledsen, men jag minns inte varför. Jag minns dock att någonstans i min tröstande kram så uppstod någon form av känslor, och vi började överväga att bli tillsammans och gifta oss.

Mmmyes. We’ll leave it at that…

Första advent idag, alltså. Får se till att tända lite ljus och dricka lite varm choklad med grädde i när jag kommer hem. Funderar på om man kanske skulle ta och se någon julfilm också. Jag gillar jul :) Så ogothskt av mig, haha ^^

Frågan är om man kan få exet att plocka fram julgranen och julpyntet från förrådet? Annars får vi köra en jul utan pynt. Extra mycket ljus, kanske.

Tänkte försöka få tid till att baka lussekatter nästa helg. Helgen efter det är det Deeps Luciafest och helgen efter det åker jag till mamma igen för att fira jul en vecka i förväg, så såvida jag inte kommer att orka baka efter jobbet så får jag nog försöka få det gjort på lördag, helt enkelt.

Men ja. Nu skall jag fortsätta visa bilder från Filippinernaresan för mamma och sedan skall jag förhoppningsvis med en buss hem :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: