Hud vit som snö och hår rött som blod, var det väl?

Foto: Mia Schlyter

Jag tror att jag skall göra såpass att jag letar rätt på ett par varma byxor (var är alla mina byxor? Finns det ett byxätarmonster? Är detta en konpiration??) och sedan ta mig en längre kvällspromenad med lite awesome musik i lurarna.

Det har blivit så mycket datorsittande på sistone och det börjar kännas i ryggen. En kvällspromenad får mig alltid att reboota så bra, och jag får både rensa huvudet på tankar samt bygga upp en massa bra idéer. Plus att det är nyttigt och bra och jag kan inbilla mig att det är någon form av träning så att jag får känna mig lite duktig ;)

Vi säger så, tycker jag.

En kommentar till “Hud vit som snö och hår rött som blod, var det väl?

  1. Jätte fina bilder som vanligt och dina outfits är super tuffa :D Men en promenad är ju aldrig fel. Speciellt inte om man känner i kroppen att man suttit ner för mycket!! Ha en skön promenad eller hoppas du hade en skön promenad ;) Kram

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: