Här sitter jag och smular

Foto: Mia Schlyter

Det kommer in så mycket fina kommentarer på min klänning! Jag blir jätteglad, för det verkar som att all tid och pengar jag spenderat på att sy den djäveln faktiskt var värt allt ^^ Det är ju också faktiskt en totalt superawesome klänning att ha i sin garderob, även fast det dessvärre inte är något man direkt kan ha på sig när som helst. Men ja.  Tack för alla fina ord ♥

Galet trött idag. Sov inte alls bra, har drömt en massa konstigt och sängen har varit för mjuk och varm. Borde ju stå mig genom arbetsdagen oavsett, men jag kan inte lova att jag kommer att vara pigg och rolig :P Låg och planerade arbetsdagen i nättras när jag inte kunde sova, haha. Orka?

Tiden går för övrigt sjukt djävla snabbt. Sluta med det, typ. Tack.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: