Zornhuldra

Foto: Nathaniel Johansson

Osäker på ovanstående bild. Jag gillar den, men jag vet inte om den får mig att se flobbig ut? Normala kurvor, I guess, men jag antar att man är mer skadad av medieidealet än man vill inse…

Dagens squeee:
Min kattkappa kom idag! Den sitter inte superduperomgbra, men den sitter helt OK och den är kawaii~

Dagens näää:
Tuggummi under skon, och det GÅR INTE BORT. För helvete! Det är ett av de två par skor jag kan använda, typ. Som min mor skulle sagt: Satan satan dubbelsatan satan!

Anyhoo. Så går åter en dag från vårt liv och kommer aldrig åter. Strax före lunch så insåg jag: ”Det är ju tisdag idag!” och fick lite smärre panik för att jag ansåg att jag låg efter med de saker jag måste ha färdiga på tisdagar. Gnyrghl. Men ja, jag hann ju med det viktigaste och resten löste sig, om än inte helt och hållet på det sätt jag anser vore det mest optimala.

Skall i alla fall be Nath att gå med mig ut när han kommer hem och vi ätit, så att vi kanske kan få lite bilder på kappan så får ni se min kawaii neko-kappa ^^

2 kommentarer till “Zornhuldra

  1. Jag brukar inte vara den som kommenterar saker sådär utan vidare på nätet.. eller vänta… Vissa kanske inte skulle hålla med mig, men…
    Det känns ganska osnällt att kommentera en bild där du är ganska utsatt på såhär offentligt på nätet så jag väljer att inte göra det. Jag har dock en åsikt om bilden (och inte din kropp) ifall du vill höra. Gällande tuggummit under skon, prova att frysa skon i ett par timmar och bänd sedan försiktigt loss biten som nu förhoppningsvis inte är seg och kletig utan hård och spröd. Ett annat alternativ är matolja som du penslar på och försöker få in under tuggummit. (Oljigt tuggummi fäster dåligt på saker). Akta dock skon så du inte får oljefläckar på den.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: