Kategorier
2011-10

Zöndagszombie

…i sann Zombieanda så sitter jag ju självklart och pillar på något HELT ANNAT än det jag skall idag, bara för att. Är ju lite sugen på att fixa en mer höstvänlig bloggdesign nu när det är så galet vacker utanför, så sitter just nu i Photoshop och tramsar.

Har ni förresten sett att jag har lagt in en twitterfeed här i sidmenyn? Där får det som inte riktigt tar upp ett helt blogginlägg hamna, lite som en onödigare facebookfeed typ. Så får jag skriva av mig lite när det bara handlar om oneliners också :)

Lista över saker som bör fixas idag:

 • Anmälan till Post Restante
 • Bokomslag till Jessica
 • Slå in lite paket som skall postas till Gotland
 • Skriva ett brev till mommo
 • Skicka bilder till Expert för framkallning
 • Packa upp och städa
 • Planera inför nästa helg; hitta modeller och så vidare
 • Sätta ihop ett tävlingsbidrag till fototriss

Saker som kommer att göras idag:

 • Höstfotografering
 • Pilla i Photoshop
 • Planera det mesta av ovanstående

Det är väl good enough, antar jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *