Samhain

Foto: Mia Schlyter

Ja, som ni kan se så blev det ett nytt tema på bloggen igår. Lite mer höstfärger, helt enkelt :) Jag är nöjd! Inga större förändringar, bara en ny header, bakgrund och en footer :)

Vaknade halv sex idag och var jättepigg. Fördelen med att lagga åt det hållet, helt enkelt. Jag går och lägger mig tidigt och vaknar tidigt och är PIGG. Kanske man lyckas få lite vettig dygnsrytm på köpet?

Har fram till onsdag på mig att producera tre bilder på temat ”Manligt” för att ställa upp i en fototävling. Känner att jag behöver brainstorma snabbt som sjutton för att hinna få till det hela, så ja. Har ni några tips på vad ni betraktar som manligt får ni jättegärna slänga en kommentar på det här inlägget och berätta :)

Är för övirgt all vamped up för Halloween, jag kör på vampyrtema i år. Inte det vanligaste för mig, men ibland får man testa något nytt! Misstänker att jag kommer att vara den enda utklädda på jobb idag, men vad fan. De tycker redan att jag är skitkonstig, så what the hey ^^

Spisar lite Sisters of Mercy och dricker hallonjuice. Skall bege mig hemifrån om 10-15 minuter – är hellre på jobb lite tidigare idag så att jag hinner kolla genom min mail och så vidare. Mrr, jobb! :D

(ursäktar för övrigt bilden ovan med att jag är bakis, har mensvärk och hade gårdagens smink på mig :P)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: