Outtömligt

Foto: Mia Schlyter

Jag älskar färgen mitt hår får utomhus <3 Och så matchar jag höstlöven, vilket i sig är en galet vinnande kombination. Jag är så förskräckligt förälskad i hösten, jag vet inte vad jag skall ta mig till. Varför är det inte höst året om? Det är svalt, färgexplosioner, luften är så ren att andas, inget är mysigare än att sitta inomhus en kylig höstkväll med tända ljus och en bra bok och en kopp choklad, och det är så meditativt att promenera när det är så sjukligt vackert utomhus. Och så gillar jag lukten av död och förruttnelse, men den var ju given :)

Spenderade 2 timmar i Ramlösaparken med Mia och Johannes, tog massa fina bilder både på dem och på naturen. Vi skall se ifall vi kan få till en fotoshoot där i veckan, jag vill se hur min artonhundratalsklänning gör sig mot den dramatiska skogen! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: