Iklädd lila korpklänning och mustasch

Trots att oddsen talade för det så satte jag mig inte direkt igår när vi kom hem och skrev något här i bloggen. Istället spenderade jag två timmar åt att börja läsa ikapp mig på Bloglovin’ (hade 664 inlägg i backlogg) medan jag väntade på att få mat, och efter jag ätit lunch stack jag ut på Väla och shoppade lite nödvändigheter. Sedan åkte jag hem, svidade om och gick ut på Madame Moustache med Mia. Så ja. Bloggen var varken primär, sekundär eller tetriär igår – men ni kanske gillar mig ändå? ^^

Här kommer lite bilder från igår! Skall se ifall jag hinner redigera något av Filippinernabilderna och få upp idag, men jag har en lista med skitmycket saker som måste fixas idag så vi får se…

Foto: Mia Schlyter (alla tre bilder)

Och ett självporträtt jag tog precis innan utgång:
Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: