Till Göteborg och tillbaka

Nu är jag hemma igen efter en helg i Göteborg med omnejd. Beklagar bristen på uppdateringar under helgen, men det är inte precis som att ni brukar läsa min blogg på helgerna ändå ;)

Tog direkt tåget till Göteborg när jag slutade i fredags, det visade sig att det tåget var ytterst populärt och jag hade tur som sjutton som lyckades scora en sittplats. Satt på en liten sketen stol i fel riktning och kunde knappt se något genom fönstret, med en stor djäkla väska i knät eftersom det inte fanns någon hylla ovanför. Efter Varberg (tror jag? Eller Halmstad eller något…) så gick hälften av och då fick jag mycket mer utrymmet att sitta på. Nåväl. Väl framme i Göteborg kom mamma och hämtade mig så åkte vi ut mot Lilla Edet.

Mitt som vi far så får Nicklas syn på älgar som går i en trädgård och äter frukt, så vi kör dit och kollar! Jag blir ju helt lyrisk, det är första gången jag ser en älg på annat än på tv! Slet upp kameran men tyvärr blev inte bilderna allt för bra iochmed att det redan hunnit bli så skumt ute ;(
Men glad blev jag ändå :D

Sedan åt vi smörgåstårta hos mamma, som hon gjort bara för min skull <3
Mycket gott!

På lördagen så gick vi upp tidigt och åkte ut i skogen, där vi tittade på svampar och vattenfall och älgspår och små röda bär och höstlöv och myrstigar och små spegelblanka sjöar och små blåa skalbaggar. Det var otroligt vackert, och jag knäppte runt 500 bilder :)

På kvällen körde mamma in mig till Göteborg där jag mötte upp med Christer och gick på först en trevlig förfest och sedan Tip the Velvet. Iochmed strulig hemresa så gick vi från TTV ganska tidigt, och var hemma hos honom först halv fyra. Var lagom zombiefierad vid det laget ;P

Igår vaknade jag, fick frukost och sedan åkte jag hem till Helsingborg där jag gick igenom alla bilder och sedan chillade på soffan fram tills jag och Nath gick och lade oss.

TTV var sjukt vackert; BARA en massa snygga människor i helt galet snygga outfits! Kände mig verkligen som en hermelin bland katterna, jag stod ju ut på fel sätt :P Men min outfit var söt i alla fall, alltid något :)

Har dessvärre inga bilder på mig från i lördags, men eftersom Nath ändå är nyfiken på vad jag hade på mig så lär det väl kunna efterskapas i efterhand :)

Nu skall jag försöka vakna till liv och ta mig till jobb. Mrrr, sova merrrrr…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: