Kvällen då mina byxor smälte

Eftersom det faktiskt kom en fråga på ämnet, och eftersom jag tror att den enda skriftliga rapport som gjordes av det hela var på Facebook så kommer här historien om mina underbara lackbyxor som SMÄLTE på vår inflyttningsfest!

Jag köpte för hundra år sedan på Tradera världens snyggaste röda lackbyxor med snörning på framsidan längs båda benen.

Ja, ni ser ju. To die for! Uråldrig modell från Lip Service, säljs inte längre, går inte att hitta NÅGONSTANS, sitter som en smäck, skitsnyggt till typ ALLT.

Så självklart hade jag på mig mina favoritbyxor på vår inflyttningsfest.

Vi har ju en trea på typ 83kvm. Jättefin, jättetrevlig. Fyrtio pers i lägenheten samtidigt är liiite tight, och varmt. VÄLDIGT VARMT. Mitt under en duell i Singstar känner jag att mina ben är klibbiga. Jag antar ju att jag spillt lite alkohol på mig, eftersom jag ändå står och svingar med armar och mickar och drinkglas och whatnot, så jag tittar ner. Och inser att mina byxor har smält. Och klibbat ihop. I grenen. FÖR HELVETE.

Under det röda lacket finns ju ett vitt underlag. Och den röda färgen har ju just smält och klibbat och ryckts loss. Så nu har jag stora vita ”fläckar” i grenen på mina sjukt finaste byxor.

Klart man inte kan använda dem längre då :(

R.I.P. favoritbyxorna. En vacker dag kanske jag hittar en värdig efterföljare.

 

(skämtet i den här storyn borde ju självklart vara ”HÖHÖ JAG ÄR SÅ HET ATT BYXORNA SMÄLTER OMG!” men vi lämnar det därhän tror jag ;))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: