Känslan av att vara förföljd är en sådan som gärna håller sig kvar

Och jag tänkte: Snooza halva dagen? Awesome! och sedan snoozade jag typ en miljon gånger och vaknade till sist till liv och kände mig segare än någonsin. Tisdag? Huh? Vad är det, något man äter? Zzz…

Drömde så konstigt. Jag minns inte allt, jag minns bara att på slutet så var jag förföljd av en person som varit lite väl påstridig på sistone. Försökte dodga så gott det gick men jag vet inte om jag kom undan. Lite som i verkliga livet, alltså, där jag redan försöker dodga personen. Hepp.

Fixade allt förarbete på kjolbiten av klänningen igår, nu kan jag inte göra mer med den innan livet är färdigt. Funderar på ifall jag skall ha knappar eller dragkedja som knäppning på den; hittar jag rätt sorts knappar så är det ju givet, men tror nog att det slutar med en dragkedja i ryggen trots allt. Skall nog gå inom Sy Söder efter jobb idag och ta en titt på deras knappsortiment, så får vi se. Det optimala vore ju något turkost eller rosa eller muffinsformat… :D

Jag menar, kolla bara tyget:

Me likey big time! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: