Visby, dag 3

Gårdagen var.. Uppochner, kan vi väl säga. Krigshjärtapicknicken var ganska trevlig, jag kände mig väl mest konstig och utanför, men det kändes bättre när det dök upp folk jag kände. Jag är ju känd för att vara awkward och introvert, så det där med att börja prata med främlingar går inte så bra för mig. De gånger jag försöker gå utanför min comfortzone och mitt skyddande skal av cynicism så får jag alltid ett slag i ansiktet. Dåliga prejudikat alltså.

Men jag hade trevligt, i alla fall.

På kvällen var jag på David Bergkvists spelning, vilket var mysigt. Vi skulle gå på Bistra Haren efteråt, men hamnade på en gårdsfest på Breda Blick istället. Omständigheter gjorde att jag vantrivdes, så jag gick hem till Eric och Elisabeth och drack te istället. På vägen dit lystes himlen upp upprepade gånger av blixtar, och när Eric skjutsade mig hem hann vi ungefär halvvägs innan himlen öppnade sig. Då var man glad över att sitta i en bil!

Gårddagens look:

20110809-020039.jpg

Idag känner jag mig mest låg och avstängd. Tror jag levlade både Naivitet och Cynicism igår. Ugh…

Får hoppas att dagen vänder till det bättre. Just nu känner jag nog mest att jag bara vill hem igen.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: