Inte så ofta man skrattar så man kiknar på jobbet…

…men när det väl händer är det fanimig värt!

Del ett så spekulerade vi ifall gingers smälter i regn, eftersom Slackerik var ovillig att vara utomhus i regnvädret, varpå Murck lyckades googla fram en bild på en gingerflicka som läste serietidningen People that Melt in Rain. Galet bra.

Så gick vi ut på gården för att ha rast, och Thomas berättar att han såg en skogstokig gingerunge som sprungit runt på gården och varit helt vild, så vi skrattade lite åt det för ungen ville ju uppenbarligen inte smälta i regn.

Jag snackade lite med Ehsan, och kom in på träning, så jag berättade att jag kanske skall börja med poledancing. Ehsan tyckte det var lite lustigt, så jag frågade om han ville med. ”Det är ju bara en massa åttioåriga tanter som gör det!” hävdade han, och gjorde några skumma armrörelser i luften, som att han låg i vatten. Jag försökte förstå vad han menade, och först när han började nämna swimmingpool så insåg jag att han snackar om ”pool dancing” och inte pole dancing :D Höll på att ramla omkull i rent nöje över det extremt bisarra missförståndet. Sekunden efter när jag försöker hålla mig från att garvböla på allvar så hör vi bakom oss ett barn skrika ”ÅÅÅÅH VAD SKÖNT!!” och när vi vänder oss om ser vi den skogstokiga gingerungen springa runt i stora cirklar.

För helvete.

Jag och Murck skrattade så vi grät, de andra var roade de med. Sedan spenderade jag resten av eftermiddagen åt att försöka att INTE börja fnittra hysteriskt åt allt möjligt, samtidigt som jag hade ont i magen.

Det är ju skönt att man kan få vara glad ibland också ^_^ <3

Old meme is old, men fick fram denna genom att googla på ”red hair people melt in rain” så jag tycker nog att den passar djävligt bra in här!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: