Han förtjänade det! Han tittade på mig konstigt!

Vaknar banne mig tidigare och tidigare för varje dag, har jag märkt? Nåväl. Jag är relativt pigg när jag vaknar och än så länge så märks ju knappast de där förlorade tjugo minutrarnas sömn så.

Det bidde, som ni märkte, inget postat igår efter jobb. Nathaniels syster med familj kom över och fikade och sedan käkade vi kvällsmat och såg på dubbelavsnitt Hell’s Kitchen. Satt även i konversation med Mia över Facebook, vilket resulterade i att jag kanske skall börja träna poledancing med henne! :D Det enda som verkar stå i vägen är mina handleder, eftersom jag sedan tidigare har haft en del problem med dem och det är något man använder sig mycket av inom poledancing. Jag blir fan putt på allvar ifall jag inte kan börja träna något som verkar kul bara för att mina handleder har anpassningsproblem. Djävla …tonåringar!

(nu kom sömnen ifatt, hepp!)

Saker man kan göra med handleder som mår bra:
Hålla i en kanin!

Strypa sagda kanin!

Klättra i träd med en kanin om den överlevde!

Så kan det gå. Nu skall jag klä på mig. Klockan är bara halv sju, men vad fan.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: