Ett par snabba reflektioner såhär på morgonkvisten

Nyvaken. Vad konstigt det nästan känns att vakna och inse att man inte bara legat bekvämt, utan även till fullo undvikit alla mygg, spindlar, skalbaggar och ormar också. Hurra!

Man uppskattar inte riktigt sin vardagliga bekvämlighet förrän man varit utan den i en veckas tid. Att kunna äta tillagad mat sittandes på något bekvämare än hård och fuktig mark eller en tränplanka; att kunna tvätta sig ren i rinnande varmvatten; att få sova i en säng, utan stenar och hård mark som försöker äta sig in i kött och ben på en. Jag är glad att jag är hemma, och jag är väldigt glad att jag åkte :)

Som utlovat skall jag senare försöka posta en klok redovisning över hur det har gått för mig – just nu försöker jag mest väcka hjärnan och få den att inse att jag om en timme skall vara brukbar för arbete. Är det bra eller dåligt när man fått sms från kollegor som saknar en? :3

Jag vägde mig för övrigt precis innan jag for hemifrån, och jag vägde mig igen precis när jag kom hem. Så som jag har svettats och inte ätit klokt på en vecka var jag övertygad om att jag tappat minst fem kilo, men faktum är att min vikt inte är det minsta förändrad. Däremot inbillar jag mig att jag blivit av med överflödigt chubb som nu istället givit mig lite mer armmuskler än tidigare. Vi kan väl säga så, i alla fall?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: