Ett försök till att rama in tillvaron

Onsdag. Igen. Var det inte onsdag typ …i förrgår? Gudars skymning vad tiden springer, snart står vi för Ragnarök och då är det försent.

Med mitten av veckan redan här så innebär det att jag ikväll skall fixa färdigt det sista jag behöver inför den fototävling jag skall ställa upp i som slutar i helgen. Jag har inte riktigt allt jag hade velat ha, men det får räcka. Kanske jag kan fixa fram det sista jag behöver ikväll?

Är ju sedan fullplanerad resten av veckan känns det som. Fixa bilder ikväll, dansa imorgon, fredag fri just nu, Malmö på lördag… Skall ut på Distortion med Lotta, och det verkar som att min bror hänger på! :) Så får vi visa honom hur riktigt hårdrockskaraoke går till ^_^

Har inte träffat Lotta på hela sommaren heller, så det skall bli väldigt kul att umgåsa med henne <3 Får se ifall jag i så fall fixar håret inför nästa helg (då planen är Tip the Velvet, men vi får se ifall det revideras eller ej, har inte riktigt sovplats fixad ;/) eller om jag låter det vara i denna trevliga orangeröda färg så kändes väldigt bra på mig :)

Nu blir det kläder+smink så att jag är redo att gå till jobb. Ikväll skall jag fixa bilder (som sagt) och kanske umgåsa med brorsan. Vi får se dock, har en massa småsaker jag måste fixa och det blir lätt så att man distraheras av Singstar när han är här ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: