Snabbt självporträtt

Nu fungerar internet på min desktop igen! Så, här är bilden jag gjorde tidigare, ni ser nog vad jag använt som referens ;)

Sitter här och myser i min yllekjol och underkjol just nu, de sitter bra och jag väger som satan med dem på, haha :D Jag vet inte om det är till min fördele eller nackdel; man är ju inte direkt mobil, men samtidigt räcker det att jag sveper förbi någon för att slå omkull dem (inbillar jag mig, i alla fall ;))

Skjortan är på gång! Kragen är fastnålad, imorgon tänker jag sätta på någon lökig film och sy fast kragen och sedan skall det fixas armhål och gudvetvad, så är den fääärdig! Då har jag *bara* jackan kvar; livet är i stort sett färdigt så behöver mest fixa ärmarna – hjälp! Jag är lite rädd för ärmarna faktiskt, men det löser sig nog…

Ja. Det finns faktiskt en chans att jag blir klar med detta i helgen! Vet ni vad jag skall göra då? …STÄDA! Hurra! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: