Stressnystan

Väldigt sent första inlägg idag, jag ber om ursäkt för det. Vi hade åska igår så vi hade dragit ur alla kontakter i datorrummet för att vara på den säkra sidan, så när de sattes i igen imorse så gick proppen. Därmed var routern inte up and running förrän fem minuter innan jag skulle gå till jobb. Nu fungerar dock allt som det skall igen :)

Underbart avslut på kvällen igår! Först kom Ilir över med jordgubbar och glass och vi tittade på Project Runway, och sedan stod vi tillsammans med Nathaniel på balkongen i närapå en timme och tittade på blixtarna som låg utöver Helsingör. Väldigt vackert. Tyvärr drog vädret norröver istället för att komma rakt på oss, så det blev bara att beundra på avstånd och inte mer.

Sov gott, chillade runt lite i morse och fick helt plötsligt rejäl stressklump i magen. Kroppen var inte riktigt sugen på att komma tillbaka till all press och stress på jobbet, men jag försökte att skjuta det åt sidan och fokusera på att jobba istället. Dagen har gått bra, och jag har till och med haft tid att köpa stativ och kameraväska på eBay. Gick allt som allt på 227:- inklusive frakt, kändes ganska OK faktiskt ;)

Nu sitter jag hemma och chillar och väntar på Nath. Ikväll skall vi äta schnitzel och titta på lite mer Lovecraft-filmer, woo. Ser fram emot en lugn och mysig kväll, i synnerhet med tanke på att det är sista kvällen jag får umgås med honom på över en vecka eftersom han åker till Malmö och vidare mot Leipzig imorgonkväll efter Krav Maga-träningen. Det hade gått bra för honom på gårdagens första halva av graderingen i alla fall, så vi får fortsätta hålla tummarna för honom imorgon helt enkelt!

Jag skall försöka slänga in lite bilder eller något här sedan så att ni får något kul att titta på också, det bidde ju lite wall of text av detta :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: