Some velvet morning

Nathaniel klarade graderingen! :D

Hade en ren skitdag igår. Var på väldigt dåligt humör mot slutet och kände att jag började ge upp. Kämpade till sista sekund dock och gick hem och bakade bananmuffins till Nath istället. Så nu har han en påse med typ 20 muffins med sig på bussen till Leipzig, det är ju bra :)

Min bror och Ilir kom över igår och fixade Zzuckens dator, så nu fungerar den (-ish) igen. Ricard kommer även hit i helgen och chillar lite när jag syr, så jag har fixat hem en massa film vi skall se.

Galet sömnig idag. Kan också upplysa att det är ganska jobbigt att drömma mardrömmar om någon och inte kunna få en tröstande kram av honom när man vaknar. Jag vet ju dock att det bara var en dröm, men ändå. Störande. Också; Segt att ta sig upp när man ligger ensam i sängen. Vet inte varför, men det kändes bara jobbigare. Borde väl vara tvärtom, svårt att gå upp när man har söt pojke bredvid? Förvirrande.

Det är torsdag idag. Jag hade kunnat svurit på att det var torsdag igår, men icke. Så veckan är inte riktigt så kort som jag hade önskat, även om den är en dag kortare.

Pladdrar bara. Vad vill ni läsa om egentligen?

En kommentar till “Some velvet morning

  1. Mysigt att chilla med brorsan!!! Jag vet hur du känner!! Dagarna är helt fel bara för vi hade en extra helgdag!! Och ja, mardrömmar är inte kul. Speciellt inte när man är själv!! Kram

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: