Arachnophobia, take two

Köpte ju en fjärrkontroll till min kamera för ett tag sedan och bestämde mig för att testa den lite idag. Här är resultatet:

Tramsade runt med lite färger och spindlar, helt enkelt. Den vackra headpiecen jag har på mig är köpt från Cutie Dynamite, och är ruggigt söt! Min plan är att ha den till min monsterkjol på någon fest i sommar, och se sådär spookylicious ut ^_^

Summan av kardemumman: So far verkar fjärrkontrollen vara riktigt bra! Also, hörnet på balkongen har bra ljus för att ta bilder, får se ifall jag kanske kan få upp något lakan på väggen bakom och använda som fotohörna för självporträtt nu i sommar :)

En kommentar till “Arachnophobia, take two

  1. Nice! Fjärrkontroll till kameran måste vara underbart att ha! Självutlösning på 10 sekunder som jag har är ofta alldeles för lite.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: