Virvlar i ett vattenfall

Det spöregnar ute, så att påbörja dagen med en dusch känns ju nästan lite överdrivet. Men ha, in your face – jag duschade ändå, jag! /flex

Jag fick igår tyvärr inse att jag nog inte alls kommer att kunna handla tyger av Korps; de saknar en av de två tyger jag behöver och det känns väldigt ovärt att handla från två olika butiker när jag köra allt från samma. Så. Det verkar tyvärr bli så att jag får handla från butiken jag hade velat undvika. Dang nabbit! (Nä, jag behöver inte skriva ut på min blogg vilka jag inte gillar; ni som känner mig och döööör av nyfikenhet kan ju fråga – jag vill dock inte dokumentera det svart på vitt).

Annat problem just nu: Sovplats till Krigshjärta. Håhå, jaja. Detta är ju ett ganska stort problem om man säger så. Jag har inget sätt att ta mig till lajvet så jag måste försöka snylta skjuts någonstans, så att få fatt i och ta med eget tält och sovsaker är INTE något som kommer att gå smidigt. Faktum är ju att detta är något som kan fälla alla lajvplaner i sin vagga – jag tror inte ens att jag har några filtar alls här. De ligger väl på Gotland, alla? Usch, sova på lajv utan Eric och Leo. Går det? :<

Also: 95 besökare igår? Hej :) Lämna gärna en kommentar och säg hej, jag är så nyfiken på vilka det är som snubblar in här – i alla fall ifall de stannar!

Nu blir det kläder! Tjohej!

En kommentar till “Virvlar i ett vattenfall

  1. Jag rekommenderar medeltidsmode i Staffanstorp. Hennes tyger är väldigt fina och vi är många från KH som handlat tyger där, så hon bekant med oss lajvare. Kan också tipsa om att SySöder har snörnäbbar samt ett litet urval ylletyger, bland annat ett riktigt gosigt vitt.
    http://www.medeltidsmode.se/

    När det kommer till filtar har du Militärt Överskott i Rolsberga (eslöv-ish) vid E22an. Men då måste man nästan åka ut med bil. Men de har det mesta i militärprylar. Själv funderar jag på att hitta en hängmatta på ställning. Tycker det verkar soft. =)

    Sovplats tycker jag du ska försöka lösa med de andra i mässen, om det var det du skulle göra. Eventuellt kan ni sova i mässtältet, men det finns väl en risk att folk vill hänga där after work.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: