Now I’m feeling zombiefied

Försöker piggna till med hjälp av lite nittiotalspop, men känner mig inte direkt piggare för det. Kroppen värker, men just nu kan jag i alla fall röra på benen ;) Det blev aldrig att jogga för att möta Nath igår; jag joggade typ femtio meter-ish och sedan höll jag mig till att powerwalka istället. Jag vågar inte riskera mina knän, och promenad i den takten skall vara tillräckligt. Laddade hem en pedometer också, som verkade bra. Den visade att när jag och Nath igår tog oss hemåt så höll vi en fart på 5.5 kilometer i timmen. Vet inte om det är bra eller inte, men vi får se vad den säger när jag kör den på längre sträckor; igår kördes den ju bara på hemvägen.

Helt galet, det känns som att min sömn sviktar igen. Kan dock inte minnas att jag skulle ha vaknat till flera gånger under natten, så jag vet inte vad det kan vara som gör att jag känner mig så djävla död på morgonen? Valde att snooza tio minuter idag, men vad fan. Jag orkade ju knappt öppna ögonen när klockan ringde första gången…

Så ja. Jag möter tisdagen med ett huvud som är tungt och känns fyllt av bubbelplast, och med en kropp som om några timmar kommer att börja protestera högljutt mot all action jag påtvingade den igår. Wohoo.

Kvällens plan: Hämta mitt tyg, skaffa månadskort för att testa på gym (om man får? Nath påstår att man bara får skaffa kort för ett år åt gången, vilket jag tycker verkar helt uppåt väggarna…) och sedan städa lite här hemma medan de spelar rollspel. Typ så.

6 kommentarer till “Now I’m feeling zombiefied

  1. Har också hört att man inte brukar få skaffa kort för kortare perioder, utan typ halvår & år.. men det är såklart olika från gym till gym men dom har någon konstig standard många gånger. Hoppas det blir en prövomånad för dig :)

    • Enligt deras hemsida är det bara per år man får köpa, men vi ska dit efter jobbet och prata med dem.

  2. Jag använder mig av Runkeeper Pro när jag är ute och går. Det är skoj att se hur långt man går/springer/cyklar på vilken tid, man kan också se medelfart, kaloriförbränning och hur högt man har klättrat (om det är backigt). Vilket program laddade du hem?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: