4 kommentarer till “Lord Knubbdäck

  1. Börja promenera! :) Jag har gått ner 12 kilo tack vare minst en timmes promenad om dagen + regeln att jag bara får äta chips eller godis en gång i veckan.

    • Hade tänkt att jag skall promenera mycket mer när jag blir arbetslös :) Men tack för tipset, skönt att höra att det fungerar också! :)

  2. 24-7 är super bra tycker jag! Brukar träna 3 dagar i veckan där! På morgonen kör jag då ett pass! Det viktiga är ju inte att du kör länge utan att du kör ca 3 övningar rätt och jobbigt så att säga!! Charlie kan säkert ge dig ett pass :D Han gav mig uppgifter att göra mån, ons och fre! Fungerar jätte bra!!! Ja, jag älskar kameran :D och tack!! Jag tycker också bilderna blir riktigt bra :D Kram Bella

  3. DÖD ÅT HEROINCHIPS!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: