Lady in red

Dagens look:

Inte alls nöjd med håret idag, det har sett supertråkigt ut hela dagen och jag har mest irriterat mig på det varje gång jag råkat komma i närheten av en spegel :/

Sådär ja. Då var CS3-paketet installerat igen. Ja, jag kör (relativt) oldschool och sitter på CS3 bara, woe is me. Får se ifall det blir rättning i leden i framtiden, men för tillfället så överlever jag trots att jag inte är tillräckligt modern.

Snart dags för Project Runway! Enda jag tittar på på hela veckan, mer eller mindre. Brukar väl ha på random tv-program när vi äter, men annars är jag väldigt tv-fri. Vilket är väldigt skönt, för det är så drygt att ha hela dagarna upplanerade efter tidpunkter. Det är alldeles lagom att ha en tid för början av arbete och en för avslut av arbete, thank you very much. Jag gillar struktur, vilket lyckligtvis mitt jobb går ut på att skapa ;)
Allt beror på hur man ser det. När jag jobbade som pizzabagare så kände jag att jag på sätt och vis fick utlopp för min kreativa ådra, för pizza kan trots allt vara en kanvas att skapa på. Det var ju inte direkt som att jag lade ut ingredienserna på något särskilt sätt så, men det var ändå min grej att göra snygg pizza. Hush now, låt mig inbilla mig att det var konstnärligt av mig nu ;)

Betalat räkningarna nu, irriterar mig som fan på att det verkar som att jag har betalat iväg 600:- på en prenumerationsgreja och skrivit fel OCR-nummer? Eller vad då? Helt plötsligt fick jag en räkning med ett helt nytt OCR-nummer på så jag känner mig väldigt förvirrad. Betalningspåminnelse, det påstås att jag inte betalat sedan i februari? Jag vet inte. Var är mina pengar då? :/

Gotlandsbiljetter på g! Skall bara dubbelkolla med mommo att jag kan bo hos henne så att jag inte är strandsatt på Gotland utan boende. Det hade varit väldigt jobbigt :S

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: