I take pictures

En väldigt vacker, solig lördagmorgon. Mår bättre idag, så skall ut på promenad med Ilir är planen. Kameran kommer såklart med! Har just tömt den på bilder så att jag skall ha plats för 200-300 nya fina bilder :)

Igår tog jag kort på Charlies djäkligt snygga Space Wolf-karaktär Harald! Han har gjort ruggigt snyggt arbete med greenstuff och skapat en figur från grunden, väldigt skickligt:

Planerar också photoshoots inför Sveroks fototävling. Skall ta karaktärsporträtt på Nathaniels karaktär Adolf Svärd (Nosferatu) och kom på att jag även gärna hade tagit bilder på Charlies karaktär Clownen, så vi skall kolla med honom ifall han vill vara med. Blir kul att få ta kort på modeller och inte bara på blommor! :)

Nu skall jag klä på mig och ge mig ut i solskenet. Det skall bli 18 grader idag, får se ifall jag lyckas klä mig därefter och med avtagande feber i åtanke.

Dagens soundtrack: Depeche Mode – Photographic

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: