Försvinn du som lyser

Infogar en mindre version av en av de bilder jag tog på vår långpromenad fram och tillbaka till Tropikariet :) Helt klart värt, aporna var hur söta som helst så jag har mest stått och studsat i ren lycka över att stå en halvmeter från en frisittande apa! (ape, för de av er som hellre vill ;)) Nu tänker jag hålla mig inomhus, nu har jag fått för mycket solsken. Skall redigera lite bilder samt planera lite för eventuellt lajv om två månader. Haha, jag vetefan hur det kom så långt ;)

Osäker på vad jag skall spela, så jag har petat på Robin i hopp om att han har tid för en fika i dagarna för lite lajvsnack.

Mina tidigare roller, i kronologisk ordning:
Kampen i Ringen 3 – Vinga, glädjeflicka
Höstsånger i Siagård – Morgondåd/Liljevit, pälsjägare/förrymd adelsdam
Gränsvakt – Liv Skade, bitter gränsvakt
Kampen i Ringen 4 – Vinga, glädjeflicka/gladiathor(a)
Irrläror i Huckleby 3 – Gwynne, apotekarlärling
Kastaria 4 – Gwynne, apotekare
Kastaria 5 – Gwynne, apotekare

Tror att det skall vara alla mina flickor… Den enda rollen jag inte hade kul i var som Liv Skade, för hennes personlighet skiljde sig så markant från min egen att jag mest kände mig vilsen i att vara så otrevlig och grinig. Plus att jag stukade foten rätt rejält och mest satt i lägret och tyckte synd om mig själv ;) Så, av erfarenhet vet jag att glada, sociala värdshusroller är något som passar mig utmärkt – och att ensamvargar skall undvikas.

En kommentar till “Försvinn du som lyser

  1. Oj, Huckleby… jag har för mig att det är det hittills enda lajv jag har varit på vippen att bli övertalad att haka på till (upplaga 1, hösten 2001, vill säga).

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: