Förberedelser

Lagom seg idag. Känner mig tröttare än någonsin, typ. Vet inte varför, för såvitt jag vet har jag sovit bra natten igenom och bara vaknat till någongång nu på morgonen (vid halv sex, tror jag?) men somnade om direkt igen. Ohwell. Solen skiner ute, så förhoppningsvis har vi lite värme inc igen, det har ju varit så kallt nu sedan det slog över till maj. Ryktet säger att det snöat i andra delar av Sverige, så jag tänker inte klaga allt för mycket på kylan när vi faktiskt har haft barmark ;)

Minns inte alls vad jag drömde. Lite synd, jag gillar att kunna skriva ner mina drömmar. Spara dem till tråkiga dagar och läsa igenom vad fasen jag har sysslat med om nätterna ;)

Anyhoo. Skall på möte idag på jobb, så behöver hålla fokus på jobb så att jag hinner med. Igår var jag klar precis på minuten jag slutade, mer eller mindre, och idag måste jag då alltså ligga en timme bättre till. Imorgon skall jag också på ”möte”, mer korrekt presentation/intervju för positionen jag har sökt. Så får vi se hur det går ;)

Har verkligen inget kul att komma med just nu, så förhoppningsvis kan jag spotta ur mig lite roligare ord än såhär ikväll istället. Idag är en tråkig dag, men jag känner mig å andra sidan inte så djäkla spännande heller.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: