I’m going slightly mad

Jag blir tokig. TOKIG SÄGER JAG! Jag har suttit i fem timmar nu och stirrat mig blind på detta, och jag är ingen lösning på spåren än! Jag råkade snubbla på det faktum att man kan importera sina gamla inlägg från blogg.se till WordPress, vilket är precis vad jag vill göra eftersom jag mycket hellre bloggar under eget namn än på blogg.se – men jag vill ju inte överge mina fyra år av texter. Så jag har nu följt alla guider jag kan hitta, och ingen djäkla framgång. Först gick det inte ALLS, sedan gjorde jag en ändring utifrån en felbeskrivning jag hittade och då kom jag ett steg längre, men det går fortfarande inte och jag kommer snart att börja gråta eller slänga en av skärmarna i väggen i ren frustration.

Förr eller senare löser det sig väl. Jag vill bara verkligen inte importera allt manuellt, för det blir inte alls samma sak som att få det klokt importerat med datum och tid. Bah! Dagens i-landsproblem deluxe, men fuck off för det irriterar mig till världens ände och jag hatar att jag inte klarar av att lösa det.

On the brighter side så skall vi snart grilla. Ge mig bränt, dött djur! Nom nom.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: