You’re poison running through my veins

Jag drömde så märkliga ting. Jag minns inte allt, men jag hade börjat plugga i Malmö igen tillsammans med mina gamla klasskamrater, och vi skulle sätta upp någon form av pjäs i en sovsal på en konstig båt. Jag satt naken i en säng och lyckades hitta en ful grön teeshirt som jag tog på mig så att jag i alla fall höll överkroppen täckt, men det kom en liten grupp med äckliga insekter som marscherade mot mig (de marscherade faktiskt, i en liten formation) och jag började skrika och flaxa vilt. Det satt en kille på sängkanten och sade att han gillade att jag bara hade teeshirt på mig. Sedan vaknade jag och kände mig sur över att folk har mage att titta på sådant när man blir attackerad av insektsarméer :(

Idag är en tisdag som känns som en onsdag. Det innebär att denna vecka kommer att ta tid på sig att bli överstökad. För min del kunde det gärna vara helg igen. Å andra sidan skall jag inte klaga för mycket, jag har ju faktiskt även känt mig missnöjd över att tiden flyger förbi som ingenting. Det är höst, hörni. Det var ju för fan nyår nyss? Det känns som att det inte dröjer länge innan jag blir 27, och då är det ändå ett halvår kvar. Börjar känna mig åldersnojig, fjantigt nog. Jag bara känner att det finns så mycket jag vill hinna med innan tiden tar slut. Jag känner mig sliten i flera riktningar faktiskt, har lite svårt att fokusera på enskilda ting för mina tankar vill göra allt allt allt samtidigt.
Pratade med Nath om det, vid ett tillfälle. Han sade ”Vad tänker du på?” och jag kan inte ge ett svar på sådana frågor. Det verkade på honom som att de flesta människor tänker på bara en sak åt gången? Om det är sant så skulle ni inte klara av att vara i mitt huvud för en sekund ens. Här händer det saker hela tiden, associationer och tankar byter av varandra på löpande band och there’s no end to the possibilities!
Är jag konstig? Jag har fler exempel jag inte orkar ta upp nu där det verkar som jag att det jag är skiljer sig oändligt från det alla andra är. Jag har funderat på att gå och prata med någon om det, men å andra sidan så känns det som att trots att det vore skönt att veta hur galen man är så hjälper en eventuell diagnos mig ändå inte. Jag är bara konstig, deal with it. :P

Nu kommer snart min bror hit och lagar mat åt mig. Skall nog tvinga honom att köra lite Rockband eller Singstar sedan också, mwahaha.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: