Suffer in silence

Om jag trodde att gårdagen var illa så var det inget emot hur dagen blev. Fullständig kaos som slutade i tårar innan lunch. Kände mig som en idiot där jag satt och hulkade i Nathaniels famn, men vad fan. En människa kan bara ta så mycket skit innan det brister, och jag är fortfarande efterbliven sedan problemen jag hade i våras. Efter att ha blivit skriken på så tappade jag kontrollen helt, och även om det löste sig i alla fallen så känns det ändå dåligt inuti mig. Jag mår bättre nu; i synnerhet med tanke på att jag är hemma, samt att jag har haft en lady-date (motsats till man-date!) med Jenny där jag fick visa upp lite druidhealing, men jag känner mig ändå skakig och fel.

Ikväll blir det softa på soffan med Nath, där vi skall kika på Solomon Kane och bara ligga nära varandra. Jag behöver lite närhet just nu, det brukar lugna ner mig. Skall först bara posta färdigt detta, samt köra igenom en daily på shamanen (behöver maaaassa badges!) samt ta en dusch så är jag utslagen sedan. Upptäckte också att jag börjar få skavsår av min handledsskena, vilket suger eftersom jag vill, bör och behöver ha den på typ dygnet runt. Jag skall t.ex. sova med den för att inte vika handleden när jag sover, jag behöver den hela dagarna på jobb (jag märker ju direkt skillnaden när jag tar av den, då sitter man där med en vek och fjantig handled) och när jag är hemma så gör jag ju också hela tiden arbete med handlederna. Skall smörja in handleden lite och hoppas att det lugnar ner sig, men det känns inte jättekul att veta att jag om jag har otur kommer att ha ett öppet sår där inom kort.

Det är klubb i Göteborg på lördag, och jag hade nästan kunnat döda för att gå, men jag har inte tid att fixa en outfit (maskeradklubb… visst att jag har typ femton alternativ i garderoben, men inget av dem är såpass fullständiga att det skulle vara värt att gå ut i det) och jag tror inte att jag kommer att orka. Med tanke på hur veckan har varit under de två första dagarna så tänker jag sannerligen ta varje dag som den kommer, och försöka att inte se framåt för mycket. Fortsätter det såhär kommer jag att vara sjukskriven före helgen ifall jag inte klarar av att hålla fokus.

För att pigga upp mig själv: Van Morrison – Brown Eyed Girl (man kan inte låta bli att bli glad av något som passar så fint i örat ^^)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: