I’ve had enough of misery

Möh, ytterligare en måndag överstökad. Kändes som en av de värsta på länge, även fast det kom ett par tillfällen man fick skratta lite. Hoppas på att tisdagen ser bättre ut, orkar inte med fler sådana här dryga dagar. Fast just nu ser ju morgondagen vidrigt uppbokad ut också… På kvällen skall jag dock lära Jenny att spela druidhealer, så det skall bli kul :)

Skippar fotbollen idag. Jag är helt slut både i kropp och skalle känner jag, och det har kommit ett par vågor av yrsel under dagen så jag vågar rent av inte. Skulle ju bara kännas olustigt om man skulle svimma eller liknande. Får inviga mina träningskläder nästa vecka istället, alltså, såvida jag inte ger mig fan på att ut och springa eller något sådant… Jag hatar att springa, det känns alldeles för Baywatch (more like Bay of Pigs amirite?) och det ger mig flashbacks till allt springande man fick göra i bowlinghallen. Tro mig, att vara tvungen att springa upp från maskinrummet efter att ha sprungit ner för att rapportera ett banfel, när 20-talet gubbar står och glor på en …nejtack. Det är alldeles för skumpigt, faktiskt.

Ikväll skall jag istället vila. Jag sov väldigt dåligt i nättras, så det i kombination med en dryg dag har gjort mig lagom zombiefierad i skallen. Det blir nog lite Top Model istället, och kanske lite dipp ifall jag orkar masa mig till macken eller affären och köpa gräddfil (eller lyckas övertala Nath, hurr hurr). Det känns väl kanske lite moraliskt fel att stanna hemma och flobba i sängen istället för att träna, men vad fan. Ni får gärna ta över min kropp idag så slipper jag känna mig seg, ha ont i nacke och rygg samt vara yr och vinglig. Helt OK för mig, så länge jag får tillbaka kroppen i samma eller bättre skick.

Tror minsann att det får bli en långdusch också, varmvatten smälter upp allt det stela <3 Tända lite ljus, sätta på lite bra musik… It’s a date baby. :3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: