People love to point and stare

Jag är så fruktansvärt trött att jag skulle kunna ge min vänstra arm för att få krypa ner i sängen igen. Blir nog dock en ganska kort dag på jobbet idag tror jag, det ryktades om det i alla fall. Och i vilket fall som helst så är jag ju ledig imorgon!

Måste vid tillfälle fixa ett par strumpebandshållare och ett par snygga strumpor att ha till min outfit till Vogon på lördag, samt bestämma vilka skor/boots jag skall ha. Det får bli något svart och inget av de nya paren; zombieskor i all ära men jag ser nog redan tillräcklig freaky ut med mitt gröna hår även utan att jag matchar håret med gröna skor med tänder på ;)

Fick en försenad födelsedagspresent av Nath igår! :D Ett skitsnyggt knivställ föreställande en man med knivarna stuckna genom kroppen; Voodoo :)

Är helt slut i fötterna. Varför? Sedan vi hade fest i lördags har jag banne mig haft ont i alla muskelgrupper. Man kan ju undra vad man har haft för sig när man vaknar upp och är helt öm i alla ryggmuskler. Jag hade ju inte ens korsett på mig… Ohwell :P

Fått besked att minst en men kanske båda mina bröder kommer med min mor ner till Scania när hon kommer hit till Kristihimmelsfärdsdagshelgen! (låååångt ord!) Wohoo! *family values* ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: