Step to the other side

Idag städar och pysslar jag. Både ikväll och imorgonkväll skall vi raida Karazhan; Ikväll blir det Moroes och förhoppningsvis Opera Event, imorgon blir det nog Attumen och Maiden of Virtue igen. Vi downade ju dem förra veckan :)

För er som inte har läst mina sporadiska inlägg på helgon (jag heter creature där, leta rätt på mig och spåna igenom min fåordiga dagbok) så …well… en snabb update:

x Jag kom in på mitt förstahandsval inför hösten! Det blir ett halvår pressvetenskap, sedan får  vi se vart vindarna bär mig :) Skall göra ett försök att söka in till journalistik, men det beror ju lite på hur det går med pressvetenskapen :)
x Vår djävla examinator på b-uppsatsen har FORTFARANDE inte satt in mitt betyg. I värsta fall innebär det att jag inte får studiebidrag i höst, och det är inte ens mitt fel! Har skickat två mail, skall jaga rätt på ett telefonnummer och försöka nå honom den vägen också.
x Nästa vecka skall jag se Nine Inch Nails i Stockholm! Blir lite umgåsande med Mirick och Ishamael också, och kanske verkar det som att jag får leka lite med Skinhead Barbiedoll också! Yay!

Och så vidare.

Jag kommer förhoppningsvis att börja blogga här igen nu när Nath har börjat jobba; när han är borta hela dagarna får jag ju hitta på alternativa sätt att roa mig. Som idag, då jag storstädat badrummet och sovrummet och även tar ett krafttag i köket. Behöver komma igång med saker så att jag slutar sunka ner mig; Det enda jag orkar göra är att sova. Jag väger mina stadiga 55kg igen, så det är ingen viktminskning/ökning som gör mig så slö. Jag förutsätter alltså att jag blir en pigg och normal zombie igen om jag bara aktiverar mig lite om dagarna :)

Skottlossning här utanför i förrgår, btw. Tolv skott eller något i den stilen, det var läskigt. Livet på söder, gott folk.

Ohwell. Har ni saknat mig? <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: