The night cuts through her skin

Jag är sleepy. Jag skall gå till Ica Nära och köpa lite pålägg och sedan skall jag äta macka. Sedan skall jag nog vara asduktig och städa köket (det vill säga: diska)

Jag ligger på 70% till level i WoW, så jag kommer lätt att hinna bli 28 idag. Fixade upp min skill i jewelcrafting lite, och fick totalångest över att jag handlat för fem, nästan sex guld. Det är inte ens mycket, och får jag (mot förmodan, visserligen) sakerna sålda jag har liggande på Auction House så har jag tio guld in, men… det kändes ändå helt nedslående att se 39g istället för 44g. Sorg! Eh, okej, jag är väl kanske lite väl fast i spelet just nu då. Men då är det bara bra att äta lite och diska, för då hinner jag komma på andra tankar och kanske hinner folk upptäcka mina auktioner och vilja köpa mina jättedyra prylar.

Jag vill sova. Fast ikväll är det Top Model och det vill jag se. Kanske köper lite godis istället. Jag har normal sockeraptit igen. All cola jag fick i mig i Frankreich hjälpte tydligen mot min sockerintolerans. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Men så länge jag kan äta saker så är jag nöjd.

Mrr, Zzz.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: