Sned i veckan

Här är en bild från 2017 för TYDLIGEN är min mobilkamera enormt oense med mig just nu. Det blir så ibland. Jag ser ganska gullig ut på den här bilden istället, så det får duga.

Det är onsdag men jag har hela dagen gått runt med en känsla av torsdag. Det blir med andra ord en lite smålång vecka eftersom det ytterligare en heldag kvar av arbetsveckan innan jag når min fyratimmars fredag. Suck.

Ikväll skall jag kanske ta en öl med mamma när jag slutat och idag har jag starta en prenumeration på en Livia Tens för att se ifall det kanske kan underlätta när jag får sådan där mastodontmensvärk nästa gång. Har ont idag också, men inte i närheten av gårdagens helt bisarra smärta. Som jag klagade i lördags; MÅSTE mens innebära att det känns som att man försöker föda Dani Filths demonbebis (a la Cradle of Fear)? Det känns inte helt rättvist, faktiskt.

Oh, apropå öl så har jag två redigt snygga djävlar som står och väntar på mig på Coop när jag kommer hem ikväll. En NEIPA och en IPA, om jag inte minns åt helskotta fel. Hade inte tänkt beställa fler öl just nu mennnn fick upp dem i reklam från Glasbanken och alltså, jag skall visa hur de ser ut när jag hämtat ut dem — ni kommer ju att förstå varför jag behövde (”behövde”) köpa dem. NÅGOT måste man ju få unna sig i den här pandemivärlden! :P

Imorgon blir det med andra ord 1 snyggöl och färga håret. Trött på mina rötter och vi skall spela rollspel på fredag och på lördag har jag fan inte lust att sitta med skallen full av lera så jag tar det imorgon så är det GJORT sedan. Någon form av plan, liksom.

Jag har bokat resa för att hälsa på Zzucken och Sanna och Luna nästa helg! Så min semesterstart sker i Anneberg med min lilla favoritfamilj, vilken bra grej faktiskt <3 Kommer tillbaka till Götet på söndag, och sedan har jag alltså massor av lediga dagar att försöka hitta på äventyr. Om någon vill fika eller så är det bara att hojta, jag är ju alltså ledig hela vecka 36 + 37! :)

Mmmmm. Det var nog allt för idag. Tack och hej!