Kategorier
Meta Squeee

Tre dagar, fel dagar

”Hur mycket gillar du Halloween” ja tydligen tillräckligt mycket för att vara utklädd tre dagar under halloweekend, men inte en enda av dem PÅ Halloween? :P

I fredags hade jag min sedvanliga spindel i håret, i lördags var jag höger avbildade vampyrdonna och idag är jag Wednesday Addams för att det är enkelt och inte för in yoru face, men eh igår hade jag mest pyjamas på mig och chillade? :)

Det har varit helg, och jag är nöjd med den! I fredags efter jobbet kom mamma och hängde och drack öl med mig medan vi snackade skit om cirka ALLT och hon äntligen kunde få sin försenade födelsedagspresent (en kniv som Johan gjort åt henne, den är verkligen jättefin). Sedan hämtade Janne henne och jag åt chips till middag och ägnade kvällen åt att titta på Youtube, mest.

I lördags var Johan ute och jagade hela dagen så jag tog mig dit på kvällen och lagade middag åt oss (oxrullader) och sedan drack vi vin, kollade sista avsnittet av säsong 3 av What We Do in the Shadows och skulle sedan titta på den senaste Danzigrullen men eh det gick inte, så vi kollade på Alone istället (har jag för mig) och sedan lade vi oss JÄTTETIDIGT pga pensionärer. Igår vaknade vi också jättetidigt, så öh det var ju värt.

Johan spenderade gårdagen på Liseberg med dotter + exfru och jag chillade hemma och gick sedan över till Johan och chillade och läste i väntan på att han skulle komma hem. Sedan tittade vi på Fighty Men (vilket fight card! helt otroliga matcher) och sedan sov vi. ALLT VAR BRA.

Idag släpptes Rollspelsklubbenölen på Systembolaget och sålde slut på rekordtid, så plötsligt fanns det ju bara öl på systemet i Kungälv men ingen som kunde beställas. Skrev till Johan på skämt att han borde åka dit, men han sitter i möten hela dagen så det går ju inte. Men sedan hade han ju tydligen åkt dit ändå??? fick bild på öl som står i hans kyl. Han är så djävla fin, faktiskt. Så ikväll blir det lite snabba Fighty Men pga vill se en match som var med i prelims som fått oerhört mycket kritik (domaren, dvs) och en öl och alltså. Jatack.

Lite mindre än tre timmar kvar av dagen. Har haft ångest större delen av dagen men just nuuu känns det lite bättre vilket är skönt.

ALLA löv är nu borta från träden här utanför. Jag vet inte vilken dag det stora *FLOMP* skedde, men det var ju inte jättespexigt många löv kvar i fredags när jag gick hem, och nu är det tomt. Nu är träden nakna fram till typ april. Längre än man tror, men samtidigt brukar det gå ganska snabbt, ju.

Men ja. Runstreak dag 69 avklarad, på lördag skall jag springa LOPP på 12 km och öh absolut, lol. Det får bli vad det blir. Det skall oavsett vilket bli kul att få springa i grupp igen, det är så länge sedan jag sprang ett lopp senast. Gillar ändå det kollektiva i det, att man rör sig tillsammans. Hitta någon som springer i vettig takt att ta rygg på. Det outtalade bandet med någon som inte ens vet att jag springer bakom och att hen är min stödperson, samtidigt som jag kanske har någon bakom mig som gör samma sak, med mig som stöd. Fint.

Och fredag! Konsert! Rob Coffinshaker på the Abyss, skyhög pepp. VAD SKALL JAG HA PÅ MIG! Jag har en del idéer, får se vad det blir i slutändan. Åååh få stå hemma och göra sig snygg? Vad jag saknat det! Partysnygg! :D

Får inte glömma kameran när jag går över till Johan sedan. Kanske ta med ett snygg-ölglas också… Å andra sidan har han ju bra ”fantasy”-ölglas vilket kan vara passande för en Rollspelsklubben-öl, så.

Mm.

Bra grej. Hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *