Kategorier
Meta Squeee

Höstkvällarna

Idag blev det ett lite senare inlägg igen, men det har varit full rulle hela dagen så jag har inte riktigt haft tid till att sätta mig ner och skriva något. Nu har jag LITE tid, så hej!

Tisdagen drar sig mot sitt slut, det är strax över en timme kvar av dagen och Riskettan är igång i 40 minuter till, sedan blir det tyst och lugnt här sista lilla stunden av dagen. Jag är seg i skallen men har försökt råda bot på detta med en kopp varm choklad, får se ifall det har någon effekt alls.

Har försökt få till någon form av önskelista till Johan idag eftersom han bett om det, men har också styrt upp mackor, beställt en flagga, svarat på enormt många inkommande samtal, ringt ut ett par samtal, svarat på mail och bokat massor av prov så det var inte den optimala dagen för önskelistaknåpande. Får se när detta blir klart, i värsta fall får jag ta med min dator över till Johan och sätta mig där om kvällen och bygga lista :)

Huvudet värker lite. Är småstel i nacken och det är på grund av Riskettan (dvs mycket folk i lokalen) lite dålig luft härinne :/ Det blir bättre om en timme när jag kommer ut i friska luften. Försöker komma på vad jag vill äta ikväll, och ifall jag skall lösa något att äta hos Johan eller om jag skall äta ”hemma” först. Jag har numera noll pepp att vara i lägenheten jag för tillfället har mina saker i, vare sig på morgnarna eller kvällarna. Jag tänkte nog ta med löparkläder hem till Johan så att jag springer där imorgon istället, och sedan går till jobbet när jag är klar osv. Det är ju så jag kommer att göra när jag har flyttat på riktigt, så vore bra att kolla att det fungerar tidsmässigt osv. Får se hur mycket jag orkar släpa med mig över ikväll, men ett ombyte är ju inte så tungt, i alla fall.

Allt kommer att bli så himla bra. Det ÄR bra, men det blir bättre när jag är av med blacken om foten (min lägenhet) och bor där på riktigt istället :) Det kommer att göra underverk för ekonomin också, kan jag säga. Herregud. (sade atheisten)

Nåväl. Jag skall kolla att jag inte har missat något mail och sedan påbörja stängningsrutinen. Ladda kaffebryggaren osv, sådana där saker man skall fixa innan man går för dagen. Ha en fin kväll! Det tänker jag ha <3

(runstreak dag 70 √)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *