Kategorier
Meta

Hejdå streak?

Det är ju kul att i retrospekt kunna läsa när man har bloggat varje dag, och emellanåt lyckas jag ju sätta någorlunda vettiga tankar på pränt, men det känns lite mer och mer som en trist press att känna att man måste blogga när man egentligen inte har så mycket att säga. Lyckades hålla bloggstreak (minus en dag) i två månader och det är ju awesome, men jag tror att jag från och med postandet av detta inlägg kommer att sikta på att skriva när jag faktiskt känner att jag har något att säga, för inget kul kommer ur att dagligen bara ha att säga ”allt är bra, jag är på jobb, jag har sprungit, det är grått ute” liksom. Det ger varken er eller mig något.

Hur som haver. Det är onsdag, det är lite under tre timmar kvar av dagen och jag har just haft MASSOR av människor här inne samtidigt vilket innebar en oerhörd vägg av ljud, så sedan de alla gick ut för en kvart sedan sitter jag mest och njuter av tystnaden. Tyst är det såklart inte, utanför kör bilar förbi och brummar och jag lyssnar ju på musik, men ja, ni vet. Det står inte femton personer här och pratar i mun. Det gör skillnad :P

Ikväll skall jag springa — med Johan! Det skall bli kul :D Tror jag, haha. Jag brukar inte springa i sällskap och jag vill ju springa till musik, men han ville med ut och det kan säkert bli kul att ha någon att hålla takt med, tänker jag. På lördag, till loppet, blir det ju absolut med musik. Det skall vara lite happenings och musik och whatever längs banan, men jag vill ha min musik. Det hjälper mig att fokusera, och det hjälper mig att inte få panik av omkringstövande människor. Mardrömmen är ju att behöva åka kollektivt utan att få lyssna på musik. Minns med fasa den gången jag åkte hem från Martin och mina hörlurar låg kvar i hans baklucka. HELA VÄGEN TILL MALMÖ utan musik. Fy fan. Det är 3,5 timme jag fick sitta och lyssna på alla andras prat, snarkningar och motorns brummande. Inte min bästa resa, om vi säger så.

Behöver snart byta ut mina nuvarande lurar… Det blir absolut trådlösa igen — det har varit rena drömmen att inte behöva bassla med sladdar hela tiden, i synnerhet när jag springer! — men tyvärr inte samma modell. Jag är jättenöjd och hade gärna köpt exakt samma igen, men de finns inte längre i produktion så jag får försöka hitta något jämlikt att köpa istället. De jag har håller ett tag till, dock. Batteritiden är helt okej, laddar kanske varannan vecka? Det är mest att de flagnar, förr eller senare är de ju så slitna att man ser ut som en idiot med dem på. Får leta i lugn och ro efter mitt substitut, testa runt lite kanske och se hur de sitter. Såg att Skullcandy — som jag ju alltid använde förut — har trådlösa lurar som såg ut att ha de funktioner jag vill ha, men jag vill också minnas att Skullcandys overear är lite lite för små och därför klämmer på mina öron? Inte helt hundra, men vågar inte chansa. Det är ju ändå en tusenlapp det kostar, liksom.

Nåväl. Jag skall avrunda och fortsätta pilla på mina listor här. Försöker rensa lite inaktiva elever ur registret så att vi är uptodate, det tar lite tid men det känns så himla gött när man lyckas få undan lite färdiga körkortstagare ur rullorna.

Vi får se ifall jag skriver imorgon — jag skriver om jag vill och orkar, helt enkelt.
Ha en fin kväll! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *