Kategorier
Meta Squeee

Wheeee

Julklappsdemonen har vaknat i mig! Råkade hitta en sida med alldeles för mycket roliga saker till ett par personer, och nu sitter jag här med (orimligt) många flikar öppna och försöker komma fram till om det skall köpas eller ej. Det är ju så himla kul att ge bort saker och göra andra glada :3

Kul att få saker också, såklart, men ni känner ju mig by now :P

Sprang inte imorse pga stel höft (så kul att vara 37, jag lovar!) så jag skall springa över till Johan sedan när jag har ätit. En halvtimme tills jag slutar, så tiden går ju förvånansvärt snabbt ibland? Hela dagen har rört sig relativt långsamt men plötsligt är det strax dags att gå hemåt, wtf.

Solen har skinit hela dagen vilket jag UPPSKATTAR. Det ser ut att bli en fin kväll, också. Väderleksrapporten imorse sade att det skulle bli skurar under dagen men antingen missade jag dem eller så missade de mig :P

Behöver sätta henna i hårettttt men det tar jag på fredag eller lördag. Johan skall ju ut och jaga på lördag morgon så jag sover hemma, så kan lika gärna passa på att vara osnygg då. Sistgång färgade jag håret hos Johan och det var ju Det Stora Testet, men skall jag sitta och sortera saker i olika högar så kan jag lika gärna ha skallen full av lera då, liksom.

Och fredagen veckan efter skall jag och Eva på spelning! Rob Coffinshaker, spelningen jag surade över att jag missade pga covidläget sist han var i Sverige och spelade :D Så fint att det kom en chans till att se honom. Det skall bli så djävulskt kul att gå ut, faktiskt. Få göra sig klubbsnygg och lyssna på musik i grupp. Jag skall springa dagen efter (Gothenburg Light Run, 12 km) så det blir ju inget vidare alkoholintag, men kanske ett glas vin. KANSKE EN BANDTISCHA om sådant finnes? Skall åtminstone köpa det veckan efter när jag och Johan skall se Batushka! (om de har tjejtröjor dvs) (surar fortfarande över den skitsnygga tischan jag köpte på Twin Temple som var UniSeX vilket ju alltså innebar för stor över axlarna och för tight över höfterna KUL DETTA HÖRNI)

Woooo

Allt blir bra!

Nu skall jag ladda kaffebryggaren. Ha en bra kväll! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *