Kategorier
Meta

Månadens sista dagar

Så blev det äntligen fredag, och jag har två timmar kvar av arbetsveckan :)

Skall tömma papperskorgar, sopa av lite (Claes dammsög igår så det är bara enklare ytstäd att lösa) och städa toaletter, så har jag mitt på det torra sedan. Mamma kommer hit och möter mig när jag slutar, så skall jag bjuda henne på lunch hemma hos mig. Det blir laxpasta!

Idag skall jag hänga med mamma + börja packa ner saker i de tre lådor jag har hemma. Det kommer fler lådor efter helgen — mamma skall träffa Ricard imorgon så det skall överlämnas lite lådor de hade över efter sin husflytt — men tills dess är tre lådor en mycket bra start! Får se vad det blir som packas dock, vissa grejer behöver jag ju ha tillgängliga tills jag Flyttar(tm). Skall till Johan imorgon kväll (”hem”!) så får snacka med honom då om när vi skall börja flytta över kläder och köksgrejer på allvar, för då kan jag ju börja få undan saker i lite mer sjok.

Måste …göra mig av med möbler. Det innebär posta saker på Facebook marketplace och se ifall det ger något, för helst undviker jag ju Blocket om det går. Det är länge sedan jag sålde saker på Blocket senast, men det är inte det smidigaste och det är lite för många muppar där. Det orkar jag inte med. Det lär väl vara muppar på Facebook också, men förhoppningsvis …färre? Mindre muppiga? Time will tell!

Handleden känns normal idag! Otroligt skönt, hade väldigt ont i den igår. Hade glömt hur ont det gör att ha ont i handleden. Johan band om den åt mig när jag kom dit, men jag hade den ”fri” medan jag sov och har försökt hålla medvetande på att den inte skall böjas in under mig medan jag sover, och det har ju gått bra. Nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka, man blir väldigt handikappad när man plötsligt är en arm kort. Jag KAN göra saker med handleden när den gör ont, men jag bör ju avlasta den så mycket det bara går.

Det blir fint med helg! Imorgon skall jag laga middag åt mig och Johan och sedan skall vi se på film och chilla, och på söndag skall jag tillbaka hem för att fortsätta sortera och rensa och packa saker :)

Hoppas att ni får en riktigt fin helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *