Snart: höst!

Det blev såklart en löptur idag också! Lite kortare sträcka dock (1,6km) eftersom jag har en begynnande inflammation i höger höft. Suck. KUL DET ÄR ATT VARA VUXEN? Jag har alla djävla krämpor man kan ha men måste fortfarande visa leg på systemet. Ser ni inte att jag haltar? Jag är gammal nu!

(blev leggad i fredags. jag köpte en BiB och när jag kom till kassan och slog in min kod tittade kassörskan försiktigt på mig och ba ”jag vet inte hur gammal du är” och jag höll på att säga ”det vet inte jag heller” men jag räckte fram körkortet och hon var nöjd med det)

Tisdag. Solen skiner! Vi hade sommar igår och vi har sommar idag. Imorgon är det september och då måste man väl få lov att börja kalla det höst, dock? Folk blir så sura när jag säger höst direkt efter medeltidsveckans avslut. För mig har det ju alltid varit där gränsen går; skolan började veckan eller halvannan vecka efter mtv, och skolstarten var alltid en markör för att det var slut på sommaren. Folk blir generellt kränkta över en himla massa saker som ju egentligen inte spelar någon roll? Vad gör det om jag säger höst, om du tycker sommar (och det är meterologisk sommar) så spelar väl mitt namn på årstiden NOLL ROLL? eller? :D

är jag gud

Jag vill ut och promenera men eftersom höften är sur får jag hålla mig till så få steg som möjligt idag. Lånar nog mammas åkkort när jag skall till Johan ikväll, det är väl bäst att vara på säkra sidan. Har sovit lite halvilla eftersom jag haft ont, så… ja. Gammal. Stel. Öm. Glad ändå, goddamnit :P

So far går det iaf bra att överleva på de pengar jag har kvar efter räkningarna dragits. Detta beror till STOR del på att jag har världens snällaste vänner som stöttat med lite bidrag. Jag är enormt tacksam men tycker också att det känns lite jobbigt, det är pinsamt att känna att man inte kan klara sig själv. Jag gör så gott jag kan, och som det ser ut så kommer jag ju att ha mer pengar från nästa månad going forward.

Jag överväger att säga upp det internet jag har via Telia och istället skaffa mobilt internet via Tre. Det jag har via Telia är också mobilt, det är bara väldigt dyrt? Skall se ifall jag kan hitta vad det är jag betalar per månad för att se ifall det skulle bli billigare att byta mot Tre. Tre hade också någon form av ”ingen bindningstid!” vilket ju underlättar ifall jag skulle lyckas lösa ny lägenhet och flytta till något billigare och behöva göra ändringar vad gäller min internetleverantör, tänker jag. Frågan är bara hur mycket internet jag behöver? Jag är hos Johan mycket mer än jag är hemma, så det är ju egentligen bara när jag vill kunna casta Netflix/HBO/Youtube osv som jag behöver nät. Det är också saker jag i värsta fall skulle klara mig utan, om det verkligen skulle vara det som är the tipping point för billigt internet eller inte liksom.

Skall fundera lite på det.

Har i och med augusti i alla fall betalat in det sista jag var skyldig Webhallen för datorn jag köpte på avbetalning före jul. Skönt! Det är 541:- jag nu INTE behöver lägga på kredit varje månad :D Wooo! :D

Jag skall sluta tjata om pengar nu. Det är bara något som upptar en del av mina tankar eftersom det öh påverkar livskvaliteten osv. Är det så drygt att läsa får ni nog skumma bloggen bara ^^

Ha en fin dag hejdååå

En kommentar till “Snart: höst!

  1. Hej! Inte vill vi att du lämnar oss. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi se över ditt abonnemang och förhoppningsvis hitta något som passar dig. 🤗

    Mvh Jennifer, Telia Kundservice

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: