Yodamössa och främmande ansikte

Här är en bild från 2016, because varför inte. Är detta ens jag? Hjelp vad mitt ansikte såg annorlunda ut för ett par år sedan. Jag är fortfarande under övertygelsen att jag blir snyggare för varje år, får se när det liksom …vänder. Eller så blir jag världens snyggaste tant, vem vet!

Onsdag och en timme kvar av dagen. Note to gårdagscarina; jag gjorde det du sade att jag skulle göra, och det går bra hittills :)

Har hittat julklappar till mamma! Skall se ifall jag hittar något mer, men just nu känns det ändå helt okej faktiskt. Hämtade ut ett paket innehållande två julklappar under lunchen så de skall slås in när jag kommer hem. Just nu känns det som att jag har läget under kontroll! Försöker mest stå emot impulsen att köpa typ tusen grejer till till Johan, det får räcka med de två julklappar jag har till honom hittills. …kanske en till. Kanske. Vi får se. DET ÄR JU SÅ KUL.

Jag har idag på mig ett par skor jag köpte för …2 år sedan..? som jag sedan dess använt EN gång så de får gås in lite. De är lite småtighta, men har jag dem på jobbet så kan jag nog töja dem lite efter mina fötter och då blir ju allt bra i slutändan ändå :) Jag har föööör mig att de skall vara lite vattentäta, vilket ju låter som optimala skor nu när det (fortfarande…) är novemberslem ute. Bra grej!

Är dock trött i knäna idag. Är det på grund av skorna, sitter jag fel, är det bara dåligt väder? Vem vet, förhoppningsvis ger det med sig.

Mmmm. Jag har inte så mycket mer att komma med idag. Ni får ha en fin kväll, det tänker jag ha! Jag och Johan började titta på en jättedålig film igår som jag tror att vi skall se färdigt idag, den fungerar åtminstone att riffa :D

Hej hopp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: