PostMord :(

Ja, vissa av oss sprang ju nästan fem kilometer i SPÖREGNET igår så öh. Hej!

Somnade gott men vaknade mitt i natten, råkade börja tänka och fick störtångest över det här djävla paketet som PostNord verkar ha tappat bort. Del ett inte alls kul att bli av med något (i synnerhet inte efter att man fått tömma sitt djävla sparkonto för att kunna betala tullavgiften på 411:-) men extra så när det är en grej jag alltså LEASAR och skall lämna tillbaka vid tillfälle. Skitkul.

Hur gick detta till?

  1. I mitten av augusti beställer jag en tensmaskin från mylivia.com
  2. Jag flyttar sedan från Surte till Olskroken och gör en HELT KORREKT ADRESSÄNDRING
  3. Efter en månad petar jag på mylivia och säger ”hej öh varför är mitt paket inte skickat än”, de skickar paketet. Till min gamla adress, pga lite konstiga (jag hade just upplyst dem om min nya adress)
  4. Paketet skickas via DHL där jag kan följa det.
  5. Får efter cirka 2-3 veckor en tull-avi från PostNord på 411:-
  6. Betalar denna, slänger tullavin pga Den Behövs Ju Inte Mer Nu.
  7. 3 veckor senare: Inget paket har levereras. VAR ÄR MITT PAKET?
  8. Har nu inget aktivt sändningsnummer pga DHLs nummer gäller ju inte längre och har ingen avi kvar från PostNord pga varför skulle jag behöva spara på den när de ju ändå kunde skicka DEN till rätt adress? DE VET ATT JAG HAR FLYTTAT.

Jag vet inte vad jag skall göra. Har mailat PostNord pga har inte möjlighet att ringa privata samtal under arbetstid, men de har fortfarande inte svarat (det har gått cirka 26 timmar, de har ett mål att besvara inkommande frågor inom 24 timmar…) och jag kan ju alltså inte riktigt sova pga så stressad över detta. Jag vet inte om jag skall kontakta mylivia (som hittills två gånger dragit min lease-avgift på 67:-/månad) och förklara att allt har skitit sig, och så eventuellt försöka köpa loss den här grejen så att jag inte längre är bunden till ett leasekontrakt? Jag vet inte. Jag är bara stressad och har ångest över detta.

HADE paketet hamnat i Surte hade ju Martin sagt till! Ingen sitter ju och fulhåller på teknikprylar för att bråka liksom. Jag vet inte om jag skall fråga honom ändå, men det känns också som en onödig grej baserat på att han ju faktiskt hade sagt ifrån ifall min post skulle börja hamna hos honom.

Så ja. Skitkul. Och mensvärken har jag ingen hjälp med för tillfället pga min tensmaskin är ….någonstans…….

Suck.

Okej. Annars är det bra. Det är tisdag, solen skiner just nu, vi har Riskettan i eftermiddag och får även besök av en tekniker från Telia som skall hjälpa oss (mig) att komma igång med vår nya telefonväxel som kopplades på förra veckan. Det blir bra.

Ikväll skall jag ringa Toro + städa, och sova hemma pga skall vara på jobbet tidigare imorgon. Imorgon får jag äntligen krama på Johan igen! Det har jag ju inte gjort sedan igår morse, och då försov vi oss lite så då var det verkligen bara att vakna, kasta sig upp ur sängen och springa hem, typ.

Allt löser sig, väl. Jag bara hoppas att PostNord kan göra något. De måste ju kunna hitta paketet via mitt personnummer eller adress eller något? Annars har de ju verkligen befängt dåliga system.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: